Poetsdienst

Poetsdienst bij particulier via dienstencheques

Voor het periodiek (meestal wekelijks) onderhoud van uw privé woning bieden we een dienst van huishoudelijke hulp aan. Dit betekent dat er wekelijks een vast huishoudelijke hulp voor het poetsen en of strijken bij u langs komt.

U als klant zorgt er voor dat er voldoende poestgerief aanwezig is om deze service uit te voeren. Het Strijkhuis zorgt voor de nodige begeleiding en opleiding van de huishoudelijke hulp. Bij elke nieuwe opstart is een coördinatrice de eerste dagen aanwezig, en kan zij indien nodig uw bijkomende vragen beantwoorden. Bij de opstart vult u de takenlijst (zie formulieren)  in welke u wekelijks klaar legt met de verschuldigde dienstencheques (1 dienstencheque per uur).

De huishoudelijke hulp treedt op als werknemer van Het Strijkhuis en is bijgevolg gedekt door onze arbeidsongevallenverzekering. Schade veroorzaakt door de huishoudelijke hulp (andere dan schade door slijtage) wordt gedekt door onze verzekering BA.

Voor meer informatie van deze service, gaat u naar formulieren / contract huishoudelijke hulp

Voor opmerkingen, vragen voor begeleiding, gaat u naar formulieren / evaluatie huishoudelijke hulp.

 

Poetsdienst voor beroepsruimtes

Indien u het onderhoud van uw beroepsruimte wenst te laten uitvoeren, kunnen wij u dit aanbieden op gelijkaardige voorwaarden van de Poetsdienst bij particulier met dit verschil dat de betaling niet mag gebeuren met dienstencheques, maar alles gebeurt via facturatie.

Voor meer informatie of voor een offerte, stuurt u een mail naar info@hetstrijkhuis.be

Openingstijden:
Ma van 8.00u tot 18.00u
Di van 8.00u tot 19.00u
Woe van 8.00u tot 18.00u
Do van 8.00u tot 19.00u
Vrij van 8.00u tot 18.00u
Zat van 9.00u tot 12.00u

Sluitingsdagen 2018 klik hier

Formulieren

Weblinks