Strijkdienst

Strijkdienst voor particulieren

De strijkdienst wordt uitgevoerd in onze 2 ateliers gelegen in Wilrijk (Kleine Doornstraat 259) en in Hemiksem (Heuvelstraat 142).

U brengt gewassen strijkgoed in een eigen wasmand tot in de strijkwinkel. Ter plaatste vullen we dan samen een afgifte bon in van alle kledingstukken die u afgeeft. Van de afgifte bon krijgt u een dubbel zodat u onmiddellijk weet hoeveel dienstencheques u verschuldigd bent bij de afhaling van de strijk (afhaling gemiddeld 2 werkdagen na afgifte).

Bij de afhaling krijgt u alles netjes gestreken. Hemden, bloezen, rokken en broeken op hangers en de rest geplooid in de wasmand. Indien u eigen kleerhangers wenst mee te geven of indien u liever hemden geplooid heeft, houden we hier rekening mee.

De prijzen liggen vast aan de hand van op voorhand vastgestelde forfaitaire prijzen. Zo komt bijvoorbeeld een T shirt of polo overeen met 6 minuten werk. 1 dienstencheque is gelijk aan 1 uur werk (60 minuten) en dus kunnen we alles omzetten naar een aantal dienstencheques. Als u strijkgoed afgeeft voor bijvoorbeeld 100 minuten, dan rekenen we 2 dienstencheques aan (120 minuten) en heeft u een tegoed van 20 minuten bij de volgende afgifte. Dit wordt genoteerd op de afgifte bon, waarvan u een dubbel krijgt. Voor een volledige prijslijst, kijkt u naar formulieren / afgifte bon.

Voor opmerkingen of vragen van de strijkdienst gaat u naar formulieren / evaluatie strijkdienst

 

Strijkdienst voor bedrijven

Indien u en een aantal collega’s (minstens 10) wensen beroep te doen op onze strijkdienst is het mogelijk dat u kunt gebruik maken van onze afhaaldienst voor bedrijven. U heeft dan verschillende voordelen, waaronder gebruik van een gratis gesloten box, een verminderd tarief, vaste ophaal en afhaal dagen tot aan het bedrijf waar u werkt, en vooral tijdwinst door geen eigen verplaatsing naar onze ateliers te moeten doen.

Als u hierover meer wenst te weten, gelieve dan te mailen naar info@hetstrijkhuis.be

 

Openingstijden:
Ma van 8.00u tot 18.00u
Di van 8.00u tot 19.00u
Woe van 8.00u tot 18.00u
Do van 8.00u tot 19.00u
Vrij van 8.00u tot 18.00u
Zat van 9.00u tot 12.00u

Sluitingsdagen 2018 klik hier

Formulieren

Weblinks